Izvor: Happy BSC
15.06.2022 u 16:04
0

PREDSEDNIK SE OBRATIO GRAĐANIMA Aleksandar Vučić poručio je da se u Srbiji gradi kao nikada ranije u istoriji! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu poruku građanima u kojoj je rekao da Srbija ima snage i da radi i da gradi.

On je danas prisustvovao otvarnju dela obilaznice oko Beograda i čestitao je našim graditeljima ovaj uspeh.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Srbija se razvija i napreduje. U takvim uslovima, veoma brzog, veoma dinamičnog rasta i dinamičnog razvoja Srbije mi moramo da izkažemo zahvalnost svim graditeljima i svim ljudima koji imaju jasnu viziju napretka i budućnosti naše zemlje. Bez izgradnje, bez novih puteva, novih pruga, novih aerodroma, ne bismo mogli da napredujemo i ne bismo mogli da imamo ovakvu stopu rasta. Srbija ima snage da radi i da gradi, da otvara nove puteve i da gradi, u ovom trenutku, deset brzih saobraćajnica i auto-puteva u svojoj zemlji, kao što nikada u svojoj istoriji nije gradila. Ja sam ponosan na našu zemlju, ponosan na naše ljude, ponosan na naše neimare, na naše graditelje. Čestitam im ovaj uspeh. Živela Srbija“, napisao je predsednik Vučić u svojoj objavi.

ODLIČNA VEST ZA PENZIONERE! Vučić najavio: Imaćemo najveće povećanje penzija



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter