Izvor:
27.03.2018 u 14:17
0

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ: Čist banditizam se dogodio na Kosovu i Metohiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ono što se dogodilo na Kosovu čist banditizam, i da se to vidi i po tome što je uhapšen Marko Ðurić, ali ne i Nikola Selaković.

Što nisu uhapsili Nikolu Selakovića? A, što niste uhapsili Selakovića ako poštujete zakone banditske države? – zapitao je juče Vučić i konstatovao da sve to znači da tamo i nema nikakvih zakona.

Čisti banditizam podvukao je.

Kako je rekao, ne sviđa im se Marko Ðurić, zato što je protiv nezavisnosti Kosova i ne pada mu na pamet da to podrži bilo kad.

A, izgleda i da im se nešto u petak kad je bio sa mnom u Briselu, suprotno onome što ovdašnji mediji pišu, rekao nešto što im se naročito nije dopalo – rekao je predsednik Srbije.

Postavlja se, kaže, pitanje o kavim zakonima govore u Prištini ako ih tako arbitražno vrše.

Imali su nalog – samo privedite Ðurića i nikog drugog. To je jedini njihov nalog bio da pokažu kako i na koji način mogu da ponižavaju Beograd – istakao je.

Nije nam lako, pretrpeli smo teške udarce, izdržali smo, izdržaćemo i teže, ali mi ćemo da gledamo političkim sredstvima da vratimo – pa ćemo da vidimo ko će da bude uspešniji – naveo je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter