Izvor: telegraf
29.12.2020 u 16:09
0

PREDSEDNIK U ZAJEČARU: Počela izgradnja gradskog stadiona u Zaječaru, evo kako će izgledati (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Zaječar, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Vučić u ovom trenutku obilazi završne radove na rekonstrukciji Osnovne škole „Hajduk Veljko“ i sportske hale.

Predsednik se družio sa đacima, došao im je na trening pa su razgovarali i o košarci a dobio je i patike na poklon, a na trenutak je poveo i loptu na treningu.

Poručio je đacima da je lopta super ali da je knjiga važnija!

– Pozdravite roditelje, vredno učite i radite! Lopta je super ali je knjiga važnija! Mnogo vas volim – poručio je predsednik.

Upitan da prokomentariše kako mu ide učenje za košarkaškog trenera, rekao je da je do sada položio 10 kolokvijuma i da mu tek predstoji da polaže košarkašku taktiku.

Na potpitanje za koju taktiku se zalaže, dodao je da mu je košarkaška taktika hobi i da je veoma važna dobra odbrana. Predsednik je u novoj školskoj hali prisustovao treningu košarke za devojčice i tom prilikom im davao savete i razgovarao sa decom.


Stiže gas „Balkanskim tokom“

Aleksandar Vučić je izjavio da se na Vrškoj Čuki kod Zaječara, gde ulazi „Balkanski tok“ u Srbiju, proveravaju merne stanice i da bi gas iz Bugarske sutra trebalo da do Gospođinaca kod Žablja u Vojvodini.

– Verujem da će sutra da bude sve u redu. Veliki dan za Srbiju i u ekonomskom smislu, za stanovništvo i industriju – rekao je Vučić.

On je rekao da se o tom projektu ćutalo, da se radilo pod pritiskom, da je bilo teško i izvođačima koij su radili pod pritiskom poslednjih mesec dana.

– Svima sam zahvalan, svima koji su radili u najtežim uslovima da bismo ovo završili. Sad možemo gas da primamo iz više različitih pravaca, to je za Srbiju odlična stvar. Cevi su postavljene od Vrške Čuke do granice sa Mađarskom. To je projekat za celu Srbiju i za Zaječar je veoma važan – kazao je Vučić.


– Što se tiče priče o nastavku dijaloga, ja sam siguran da će da razgovaraju, za mene je bilo iznenađujuće da gospodin Boško Obradović želi da razgovara pod okriljem EU. Mi ćemo sa svima da razgovaramo, što se tiče poverenja, najbolje je da vide kome građani veruju. Čeznuo sam za tim razgovorima, oni su rekli da ne mogu da razgovaraju sa Hitlerom, izdajnikom, majmunom, budalom. Žao mi je što nisu hteli da razgovaraju sa mnom, imaće priliku da razgovaraju sa nekim drugim našim predstavnicima – poručio je Vučić predstavnicima opozicije.

U Zaječaru počinje gradnja Gradskog stadiona, a polaganju kamena temeljca prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Taj stadion biće kuća fudbala za Zaječar, ali i za celu istočnu Srbiju.

Stadion u Zaječaru jedan je od šest novih u Srbiji, koji će biti izgrađeni uz Nacionalni stadion u Beogradu.

Biće kapaciteta 8.000 mesta, multifunkcionalan i izgrađen po najsavremenijim standardima Evropske fudbalske unije (UEFA).

Novi stadioni, inač, biće izgrađeni i u Subotici, Loznici, Kraljevu, Leskovcu i Vranju. Takođe, potpuno rekonstruisani biće stadioni „Čair“ u Nišu, „Čika Dača“ u Kragujevcu i „Karađorđe“ u Novom Sadu, kapaciteta 20.000 gledalaca. To znaci da će Srbija u bliskoj budućnosti imati 10 najsavremenijih stadiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter