Izvor: 24 sedam
04.09.2024 u 15:38
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Nastavljamo da ulažemo u puteve, železnice, avio saobraćaj

Istovremeno, ubrzana izgradnja novog Dispečerskog centra za naše železnice, značiće punu sigurnost i bezbednost za naše putnike i vozno osoblje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i objavio fantastične vesti za sve ljude u Srbiji.

– U naredne četiri godine obezbedićemo novac za izgradnju najvećeg broja kilometara lokalnih i regionalnih puteva u našoj zemlji ikada. Na već velike budžete naših Puteva i Koridora, dodaćemo stotine miliona evra kako bi put stigao gotovo do svakog sela i zaseoka u našoj zemlji. Posebno sam srećan što se bliži kraju postizanje dogovora o izgradnji i rekonstrukciji kompletne pruge od Pančeva do Kikinde i Subotice, jer ta pruga nije od značaja samo za Banat i sever Bačke, već za celu Srbiju – napisao je predsednik i dodao:

– Istovremeno, ubrzana izgradnja novog Dispečerskog centra za naše železnice, značiće punu sigurnost i bezbednost za naše putnike i vozno osoblje. Takođe, nastavićemo da ulažemo u naše aerodrome van glavnog grada i obezbeđujemo što je moguće veći broj veza sa Evropom i svetom iz unutrašnjosti Srbije – poručio je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar