Izvor: Tanjug
11.05.2020 u 20:22
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: OD DANAS NISAM NA ČELU EKONOMSKOG KRIZNOG ŠTABA!

– Kad nismo završili sa epidemijom iako je mnogo bolje, nedopustivo je da svoje građane izlažemo opasnosti i želim da kažem nešto što će zvučati čudno. Nedaleko odavde se održava skup, 5.790 pristalica uglavnom SNS, i oko 65 ukupno pristalica pokreta „Dveri“. Ovo ne govorim da bih se hvalio, nego da ih zamolim da se bar do kraja maja okupljaju. Organizator nije SNS, već neka organizacija, volim te ljude, ali znam da to nije bilo odgovorno ponašanje, što se tiče poziva. Hoćemo da štitimo zdravlje, potrebno nam je zajedništvo. Znamo mi ko je većina u Srbiji, pokazuje se na izborima a ne dok se još borimo sa epidemijom, rekao je predsednik Vučić na početku obraćanja.

– Razgovarao sam sa Martinovićem i Sandrom Božić, drago mi je da je Ševarlić prekinuo štrajk glađu, noćas ću pokušati da razgovaram sa Martinovićem, dodao je predsednik Vučić. Moja molba njima je da odustanu, zamolio je predsednik.

OVO MORATE PROČITATI

ONI SU PROŠLI PAKAO Muž i žena: Ubrizgali su nam VAKCINU, a onda je usledio LOM U NAŠOJ GLAVI

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB: Škole treba da budu zatvorene do 31. maja

DVA NOVA PRAVILA ZA PRELAZAK PREKO GRANICE: Za domaće i strane državljane nije isto!

TESLA PONOVO SRBIN! Brisel ispravio katastrofalnu grešku o čuvenom naučniku

I ove druge sam zvao na razgovor, rekao je predsednik, ali oni su to odbili. Nasiljem se ništa neće postići, ta vremena su u Srbiji prošla i žestoko osuđujem napad na Marijana Rističevića. Tražim i da ne napadaju novinare,  uhapšen je D.G koji je iznosio pretnje na novinarku Jovanu Gligorijević i biće procesuiran.

Veoma sam uplašen i zabrinut što vidim da strahovito jačaju ultradesničarski i fašistički pokreti u Srbiji, ali se nadam da će naše društvo imati dovoljno snage da se takvim protivustavnim i anticivilzacijskim idejama suprostavi.

– Danas mi je poslednji dan na čelu ekonomskog Kriznog štaba, Vlada Srbije je imala novu prvu sednicu o BDP, time je moj posao prestao, ali ću svakog dana razgovarati i brinuti o tome. Uspeli smo da isplatimo 31,2 milijarde dinara za minimalac, biće još dve isplate, krenule su garantne šeme, preko fonda za razvoj i povoljnih kredita. Što se zaposlenosti tiče, izgubili smo 3.987 zaposlenih, u uslugama, smeštaju i hrani.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter