Izvor: Tanjug
03.08.2022 u 16:05
0

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JE JASNU PORUKU „Mi ćemo da čuvamo mir, ali da ih pustimo da tuku naš narod, nećemo nikoga!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima video-porukom na svom Twitter nalogu u kojoj je poručio da je spreman da učini sve što može za očuvanje mira.

„Ja ću uvek da molim za mir. Mi ćemo da čuvamo mir, ali da ih pustimo da tuku naš narod, nećemo nikoga“, napisao je predsednik Vučić u svojoj objavi!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ja ću uvek da klečim i molim za mir, uvek, ali kada neko pređe granice i kada neko ugrozi živote naših ljudi i kada neko misli da ima pravo da čini pogrom, zato što će da kaže pa „mi smo suverena država“, ne niste suverena država i ne može to da bude nikakav napad na Kosovo jer po međunarondnom javnom pravu Kosovo pripada ovoj zemlji. A o tim pričama da će Srbiju da pobede za nekoliko sati i tako dalje, ja verujem da nikome tako nešto ne pada na pamet. Mi ćemo da čuvamo mir, ja ću da molim, da „uvlačimo rogove“, sve što može, ali da ih pustimo da tuku naš narod nećemo nikoga“, rekao je predsednik u videu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter