Izvor: KURIR
12.07.2024 u 14:43
0

PREMIJER VUČEVIĆ SA UČENICIMA OSVAJAČIMA MEDALJA: Nema uspeha bez podrške porodice! Gde god bili, vratite se u Srbiju

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević primio je danas učenike koji su osvojili medalje na međunarodnim takmičenjima, a povodom odlaska na predstojeće olimpijade iz matematike, fizike i hemije.

Prijem je održan u Palati Srbija.

„Dva su razloga zašto smo vas zamolili da danas budemo zajedno. Prvi je da vam čestitam na vašim uspesima. To su fantastični rezultati. Nažalost, ne uvek medijski ispraćeni. Loše vesti uvek dobiju više prostora nego dobre vesti. Drugi razlog je da vas ohrabrimo i poželimo sreću na svim takmičenjima koja vas očekuju. U Azerbejdžanu, Iranu, Saudi Arabiji. Znam da ima još vaših kolega koje nisu tu zbog letnjeg raspusta“, naveo je premijer Vučević u obraćanju učenicima i dodao:

MI NEĆEMO DA RATUJEMO PROTIV BOŠNJAKA: Moćna poruka predsednika Vučića: Ne nasedamo na provokacije!

„Nema ovog uspeha bez podrške porodice. Znajte da su vam roditelji i porodica onaj kamen temeljac. Puno uspeha vam želim. Drago mi je što ste u uniformama, ne treba da se stidimo svoje zastave, svog grba. Verujem da ste imali dobra dan ovde u Palati Srbije, hvala ministru što je bio ovde sa vama. Gde god dalje studirali u usavršavali se, ostanite i vratite se u Srbiju. To će biti najveća zlatna medalja za Srbiju. Svako dobro vam želim, da nas obradujete na takmičenjima i iznad svega da budete dobri ljudi. Hvala vam i živela Srbija“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter