Izvor: tanjug
05.08.2024 u 19:34
0

PROBLEM KOJI IH MUČI NIJE NI LITIJUM NI ŽIVOTNA SREDINA VEĆ ALEKSANDAR VUČIĆ: Ana Brnabić iznela svoj stav

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila danas da problem koji muči opoziciju nije ni litijum, ni životna sredina, već da se iza svega krije pokušaj zaustavljanja i otimanja države, bez izbora, referenduma i da je to samo borba protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Trenutak istine. Pa tako recite ljudima! To je problem koji imate i koji vas muči, a ne ni litijum, ni životna sredina. Ovo je pokušaj zaustavljanja i otimanja države, bez izbora, bez referenduma, samo borba protiv Aleksandra Vučića“, napisala je Brnabić na mreži X povodom izjave ekonomiste Srećka Đukića da „ako se projekat iskopavanja litijuma realizuje, Vučić će ostati na vlasti koliko bude hteo“.

Brnabić je navela da su se u dva dana čule dve istine – juče da je bivša vlast izmenama zakona zapečatila da Rio Tinto dobije eksploatacionu dozvolu za projekat Jadar, a danas da neće više znati, nakon ovog važnog geostrateškog i ekonomskog projekta, kako da pobede Vučića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter