Izvor:
27.03.2018 u 17:40
0

Razgovor Vučića i Srba sa Kosmeta: Marko Đurić sa zavojima na rukama stigao na sastanak! (VIDEO)!

Šef Kancelarije za KiM Marko Đurić posle hapšenja na Kosovu pojavio se na sastanku sa predsednikom Srbije i predstavnicima Srpske liste sa zavojem preko ruku.

Predsednik Aleksandar Vučić i Đurić u Predsedništvu razgovaraju iza zatvorenih vrata o daljim potezima Beograda, ali i Srpske liste, koja je najavila izlazak iz kosovske vlade.

Nakon sastanka se očekuju prve izjave Đurića posle hapšenja i "proterivanja" sa KiM.

Predsedništvo Srpske liste sinoć je usvojilo inicijativu za napuštanje Vlade u Prištini, a predsednik te liste Goran Rakić rekao je da će konačna odluka o učešću u kosovskoj vladi biti doneta posle konsultacija sa Vučićem.

Policija je juče upala u zgradu Mitrovačkog dvora u severnom delu Mitrovice, gde je bio organizovan skup u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i uhapsila Marka Djurić koji je potom saslušan kod prekršajnog sudiju u Prištini i proteran u centralnu Srbiju.

Prilikom hapšenja Djurića policija je bacala šok bombe i suzavac i tom prilikom su povredjeni gradjanin koji su se nalazili u i ispred Mitrovačkog dvora.

b92.net
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter