Izvor: Tanjug
31.03.2022 u 17:44
0

Šapić: Izgradnja metroa suštinski će promeniti sliku BG

Izgradnja dve linije metroa suštinski će promeniti sliku Beograda, izjavio je kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, navodeći da je siguran da će se u naredne četiri godine sa radovima stići do polovine i da će građani srpske prestonice moći da vide jasne obrise kako će metro izgledati.
Šapić je rekao da je izgradnja metroa verovatno najznačajniji infrastrukturni projekat koji se u Srbiji sprovodi još od Drugog svetskog rata, u koji su uključeni svi državni organi, od predsednika pre svega preko Vlade do grada Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
„Ako nam Beograđani budu ukazali poverenje, na nama je velika odgovornost da ovaj, decenijama željno čekani projekat, uspešno sprovedemo. Cilj nam je da u naredne četiri godine sa izgradnjom stignemo do polovine i da građani vide jasne obrise kako će izgledati beogradski metro“, poručio je Šapić, navodi se u saopštenju.
Istakao je da izgradnja metroa sa sobom povlači i unapređenje kompletnog javnog prevoza u Beogradu i dodao da će sve beogradske opštine biti saobraćajno, infrastrukturno i ekonomski značajno unapređene.
„Kada za osam godina budemo imali dve linije metroa, Beograd više neće biti isti grad“, kazao je Šapić i dodao da je imao prilike da živi u gradovima gde metro postoji, te da se u velikim gradovima u odnosu na metro stanicu određuje vrednost nekretnine koju neko ima. „Metro stanica svuda u svetu postaje jednica mere vrednosti toga gde živite ili radite“, rekao je Šapić.
Naglasio je da se neće obazirati na zamerke koje iznose politički neistomišljenici kada je ovaj projekat u pitanju već da će učiniti sve da metro bude izgrađen jer, dodao je, građani Beograda na njega predugo čekaju.
„Projekat postoji i usvojen je, imamo novac, radovi na Makiškom polju su već počeli. Nastavljamo da gradimo metro i siguran sam da ćemo do kraja mandata stići do pola. Ukoliko nakon četiri godine, umesto nas, neki drugi budu došli na vlast, imaju pravo i da zatrpaju sve ono što uradimo do tada. Samo neka izađu pred građane i saopšte im to“, rekao je Šapić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter