Izvor: Alo
04.06.2024 u 12:23
1

SASTALI SE VUČIĆ I SALAH! Naša saradnja je od ogromnog značaja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Arapske Republike Egipat Basela Salaha.

Predsednik Vučić se posle sastanka oglasio na Instagramu:

 

– Sa ambasadorom Salahom o najvažnijim bilateralnim pitanjima, planovima koje ću sa predsednikom Al Sisijem konkretizovati tokom moje predstojeće posete Egiptu, ali i o globalnim izazovima i njihovim implikacijama po međunarodne odnose.

DODIK NE DA NA MOSKVU: Nećemo dozvoliti uvođenje sankcija Rusiji na teritoriji BiH

– Naglasio sam da Srbija u regionu Zapadnog Balkana, kao i Egipat na Bliskom istoku, predstavljaju stubove stabilnosti i razvoja, te da je i u tom smislu naša saradnja od ogromnog značaja u širem geopolitičkom kontekstu.

– Upravo iz tih razloga, izrazio sam nadu da će Egipat i dalje uvažavati interese Srbije u međunarodnim organizacijama.

– Takođe, istakao sam da su naši odnosi zasnovani na temeljima tradicionalnog prijateljstva, ali da ekonomska saradnja još uvek ne prati nivo političkog dijaloga, te sam predložio da investicije i zajednički rad na velikim projektima od obostranog interesa budu jedna od najvažnijih tema tokom moje posete Kairu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SASTALI SE VUČIĆ I SALAH! Naša saradnja je od ogromnog značaja”

  1. Egipćani bi trebali znati da su u pohodu u doba kada se dešavao Irak, Libija i ostali ostali poštedjeni samo zbog prijateljstva supruge tadašnjeg predsednika sa Hilari K. inače bi prošli isto kao i ostali .
    Nego pojavilo se još jedno svetlo lice današnjeg sveta u vidu ministra inostranih poslova Turske gospodina Hakana koji jednim okom a možda i sa oba zajedno sa svojom Turskom gleda na BRIKS . Sasvim je sigurno ko imalo ceni slobodu i pravdu
    i udzbeničku poštenu ekonomiju gledaće i pridružiće se BRIKSU , tu leži prosperitet svak države , kada smo kod slobode i pravde sinoć sam sanjala gospodina Djilasa , nešto ne mogu da se setim svih detalja ali bilo je prijatno u njegovom društvu , interesantno još nisam sanjala gospodina Vučića, jesam davnih, davnih , davnih dana gospodina Tadića .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter