Izvor:
31.10.2019 u 19:25
0

SAUČEŠĆE TURSKOM PREDSEDNIKU I KOMPANIJI: Vučić izarazio žaljenje zbog smrti dvojice radnika na gradilištu železnicke pruge u Čortanovcima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsedniku Turske i porodicama dvojice radnika iz Turske koji su poginuli danas na gradilištu železnicke pruge Beograd – Novi Sad u Čortanovcima.

Predsednik je izrazio žaljenje zbog pogibije dvojice radnika i uputio saučešće i kompaniji u kojoj su dvojica radnika radili.

– Užasna nesreća. Molio bih da prime moje saučešće, i Turskom predsedniku i kompaniji– preneo je žaljenje zbog nesreće predsednik Vučić.

Podseća da je on nedavno obišao to gradilište i da je tada, kako je primetio, loše stajala konstrukcija na koju se i on tom prilikom popeo.

Vučić je rekao da je inače u pitanju fantastično gradilište na kojem ogroman trud i rad ulažu srpski radnici zajedno sa Rusima i Turcima koji tamo rade.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@SputnikInt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter