Izvor: tanjug
30.06.2021 u 19:21
0

SKUPŠTINA IZGLASALA: Poslanici usvojili set zakona o obrazivanju, poljoprivredi i porodici!

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić rekao je u raspravi da se Zakonom o studentskom organizovanju uređuju pravila za njihovu organazaciju na visokoškolskim ustanovama.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić sutra na obeležavanju kraja radova na kuli Beograd

LINTA O USTAŠKOM OBELEŽJU NA HRVATSKIM DRESOVIMA: Selektor Dalić i svi njihovi fudbaleri su sledbenici zlikovačke ideologije

OGLASILA SE BELA KUĆA: G7 da učini više na povećanju vakcinacije

MISTERIJA NAJVEĆIH PLJAČKI MUZEJA! Jedna je proslavila „Mona Lizu“

 Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o studentskom organizovanju i izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju.

Produžen je rok za završetak studija za godinu dana onima koji su studirali po propisima koji su važili do 2005. godine.

Usvojene izmene Zakona o podršci porodici s decom

Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom.

Ministar za brigu o porodici Ratko Dmitrović rekao je u raspravi da naknada za porodiljsko odsustvo ne može biti manja od minimalca.

Država će intervenisati u slučaju poremećaja cena

Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda kojim se državi omogućava intervencija u slučaju poremećaja cena određenih proizvoda.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je objasnio u raspravi da zakon pokušava da zaštiti tržište od ekstremnih situacija, ako dođe do pada cena na tržištu u odnosu na proizvođačke cene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter