Izvor: Tanjug
07.09.2022 u 19:11
0

Slovenački predsednik Borut Pahor izjavio je tokom posete Prištini da sporazum o Zajednici srpskih opština mora da se primeni!

Slovenački predsednik Borut Pahor izjavio je tokom posete Prištini da sporazum o Zajednici srpskih opština (ZSO) mora da se primeni, prenose prištinski mediji.

Kako je preneo Kljan Kosova, Pahor je naveo da postoji sporazum Beograda i Prištine za formiranje ZSO sa srpskom većinom i rekao predsednici privremenih prištinskih institucija Vjosi Osmani da pronađe rešenje za primenu tog sporazuma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ne znam da li postoje alternative, ali sve dok nema drugih, alternativnih predloga važi prethodno postignut dogovor”, rekao je Pahor.

On je dodao i da Kosovo i Slovenija dele mnoge zajedničke stavove, ali postoje i razlike.

VUČIĆ I ERDOGAN OBIŠLI KULU BEOGRAD: Ponosan na novo lice našeg grada (FOTO)

Jedna od tih razlika je implementacija postignutih sporazuma, rekao je Pahor, prenelo je Kosovo onlajn.

„Na konferenciji za medije sa Pahorom, Osmani je rekla da sporazum sa Beogradom o formiranju ZSO ne može da se primeni jer je ustavni sud tzv. Kosova “’u njemu utvrdio mnoga kršenja ustava“'“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter