Izvor: Alo!
08.04.2022 u 11:34
0

ŠOK! VOJISLAV ŠEŠELJ SE POVLAČI IZ POLITIKE! Narod me je odbacio drugi put, veoma mi je loše, Srbijom odzvanjaju njegove reči

Lider SRS Vojislav Šešelj najavio je da će tu stranku na sledećim izborima verovatno voditi drugi predsednik.

– Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem – rekao je Vojislav Šešelj za portal Alo!.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje da li misli da postoji pritisak stranih ambasada da posle haške presude ne bude više u skupštini, lider radikala kaže da je o tome razmišljao, ali nema dokaza za takvu tezu.

– To je moguće, ali da je narod za mene glasao u dovoljnoj meri, ne bi to tako lako moglo da se završi – izjavio nam je predsednik SRS.

Lider radikala kaže da više nema legitimitet za nastupe u ime stranke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter