Izvor: Tanjug
03.09.2022 u 20:36
0

Srbi sa Kosova i Metohije srećni zbog najvljene posete premijerke Brnabić: „Veliki vetar u leđa za sve koji žive ovde!“

Poseta premijerke Ane Brnabić Kosovu i Metohiji, najavljena za ponedeljak, predstavlja ohrabrenje za narod koji tamo živi i dokaz da je država uz svoj narod na KiM, kažu žitelji Kosovske Mitrovice i Leposavića.

Građani Kosovske Mitrovice rekli su u anketi za TV Most da je predstojeća poseta premijerke vetar u leđa za njih i da su odlučniji u nameri da ostanu i opstanu na teritoriji KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Smatram da je dolazak Ane Brnabić na Kosovo i Metohiju veliki vetar u leđa za sve koji žive ovde, na KiM, zbog aktuelne situacije koja je napeta poslednjih meseci i mislim da to govori kako su i predsednik Srbije i država Srbija uz nas i kako narod treba da se bori za ono što je njihovo i da ostane ovde“, kaže jedna mlada stanovnica Kosovske Mitrovice.

Građani Leposavića su ohrabreni posetom premijerke Ane Brnabić i ističu da je to dokaz da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

„Posle ovih događaja koji su se desili u prethodnom periodu i potpisivanja sporazuma sa vlastima u Prištini, dolazak premijerke Srbije je veliko ohrabrenje za nas i uverava nas da Srbija ne napušta Kosovo, nego smo i dalje njen sastavni deo“, kažu oni.

KURTI ISTIČE ŠTA JE PO NJEGOVOM MIŠLJENJU DEMOKRATIJA: „Brnabićeva može da dođe na Kosovo i Metohiju sa ličnom kartom…“

„Za ovaj narod ovde mnogo znači poseta premijerke Srbije, to nam daje veliko ohrabrenje i nadu, da ostanemo svoj na svome, da ostanemo ovde gde smo se rodili, živeli, gde smo se školovali, radili. To je za nas nešto veliko. Nadamo se da će uspeti u ovim daljim pregovorima da se reši i ostala situacija, kako sa prelazom, tako i sa tablicama“, dodaju.

„Mi ovde, među sobom, možemo da se slažemo i ne slažemo, ali poseta jednog visokog zvaničnika je veoma bitna za nas. Nadam se da će ubuduće Srbija ovde u što većoj meri da ostane i opstane i da podrži nas, mlade porodične ljude sa decom da ostanu ovde“, rekao je za jedan mladi otac iz Leposavića.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter