Izvor: Happy BSC
30.10.2022 u 12:04
0

„SRBIJA ĆE UVEK IĆI NAPRED“ Predsednik Vučić objavio najvažnije razgovore i događaje koji su obeležili nedelju! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu rekapitulaciju događaja koji su obeležili nedelju za nama. 

Vučić je ove nedelje obavio važne razgovore koji doprinose jačanju Srbije, najvažniji događaj svakako je formiranje nove Vlade. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nedelja ispunjena važnim razgovorima sa partnerima iz Nemačke, Ruske Federacije, Republike Koreje, NATO i EU, ali pre svih, sa predstavnicima našeg naroda sa KiM i iz regiona. U ovoj nedelji Srbija je dobila i novu Vladu kojoj sam poželo uspeh u borbi za napredak i zaštitu nacionalnih interesa države i našeg naroda. I dok radimo i gradimo svaki pedalj ove naše lepe zemlje, sa istom odlučnošću nastavljamo da se borimo za mir i stabilnost, koji su preduslov svakog napretka. U odbrani svog naroda i nacionalnih interesa, Srbija nema gde, niti želi da se sklanja. Zato ćemo uvek pružiti ruku i ići napred. Neka živi Srbija! napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter