Izvor: Happy BSC
30.10.2021 u 17:07
0

Stefanović: Postavljen Časni krst na vrhu Titerovac, iznad manastira Mileševe

Ministar odbrane Nebojša Stefanović objavio je na svom Instagram nalogu da je na na vrhu Titerovac, na obronku planine Zlatar iznad manastira Mileševe, postavljen Časni krst uz blagoslov njegovog preosveštenstva episkopa mileševskog Atanasija.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ TAKMIČENJA ZA LAŽNU DRŽAVU KOSOVO: Organizatori takmičenja doneli odluku!   

– Hrabri momci iz 890. mešovite helikopterske eskadrile Vojske Srbije, uz podršku drugih kolega iz RV i PVO sa zemlje, uspeli su danas da izvedu ovaj složeni poduhvat. Ponosan sam na sve njih, pokazali su još jednom da za njih nema nesavladivog zadatka i da su uvek spremni da daju sve od sebe kako bi pomogli – napisao je Stefanović.

Uz srpsku trobojku, koja se vijori sa vrha Titerovac na oko 950 metara nadmorske visine, od sada je i Časni krst iznad manastira Mileševa, srednjovekovne svetinje iz prve polovine 13. veka.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter