Izvor: tanjug
03.08.2022 u 17:40
0

STOLTENBERG NAKON RAZGOVORA SA VUČIĆEM Evo šta je poručio generalni sekretar NATO!

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da je KFOR spreman da interveniše na osnovu svog UN mandata ukoliko je stabilnost ugrožena.

„Razgovarao sam sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o tenzijama na severu Kosova. Sve strane se moraju konstruktivno angažovati u dijalogu u kojem posreduje EU i rešiti razlike putem diplomatije. NATO i KFOR su spremni da intervenišu ukoliko je stabilnost ugrožena, a na osnovu svog UN mandata“, napisao je Stoltenberg na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JE JASNU PORUKU „Mi ćemo da čuvamo mir, ali da ih pustimo da tuku naš narod, nećemo nikoga!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je ranije danas telefonom sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom povodom zabrinjavajuće situacije na severu Kosova i Metohije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter