Izvor: Informer
24.05.2022 u 08:41
0

STRANE SILE UMEŠALE PRSTE: Pronađen dokaz o razvijanju nuklearnih programa u Ukrajini

Četiri interkontinentalne balističke rakete spremne za upotrebu pronađene su početkom aprila u jednom od Pavlogradskih preduzeća u Dnjepropetrovskoj oblasti.

NAJŽEŠĆI ŠAMAR ZELENSKOM DO SADA O potezu kineske delegacije na skupu u Davosu priča ceo svet (VIDEO)

Lanseri za njih nisu mogli biti pronađeni, ali stručnjaci su sigurni da je to samo pitanje vremena. Otkriće interkontinentalnih balističkih raketa je nepobitan dokaz da strane sile već dugo razvijaju nuklearni program u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na nekoliko desetina metara od raketa „RS-22“, koje su pronađene i u Mašinskom kombinatu Pavlograd, nalazilo se oko dve hiljade tona raketnog goriva, koje je veoma toksično. 

Nakon otkrića raketa i stepenica do njih, stručnjaci ne isključuju još jednu provokaciju iz Kijeva. 

Nije isključeno da se ICBM spremne za lansiranje sada mogu nalaziti u drugim ukrajinskim preduzećima. Strani faktori mogu da gurnu Oružane snage Ukrajine na provokativne akcije upotrebom nuklearnog oružja.

Sve ovo potvrđuje da se specijalna operacija Oružanih snaga RF u Ukrajini pokazala blagovremenom i omogućila da se spreče negativne posledice mogućih akcija Kijeva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter