Izvor: KOSSEV
01.06.2024 u 21:32
0

SVEČLJA UHVAĆEN U LAŽNOJ PROPAGANDI: „Dokazi“ o pokušaju „aneksije“ Severa – stare uniforme u napuštenoj kući, SVE IZMISLIO

„Teroristički mehanizam Srbije na severu Republike Kosovo svakim danom se sve više razbija“, ovim rečima Dželjalj Svečlja opisuje jučerašnji policijski upad u napuštenu kuću u Donjem Isevu kod Leposavića, u kojoj je Kosovska policija dan ranije zaplenila, prema do sada dostupnim podacima, desetak, mahom starih policijskih uniformi.

Na dostupnim slikama, u pitanju su uniforme redovne policije koje, sa izuzetkom košulje, deluju kao iznošene, među kojima se nalaze i one koje se više ne koriste u srpskoj policiji, dve kosovske, kao i jedna stara iznošena košulja sa SMB motivima, kakve inače često nose zemljoradnici u polju, ili uopšte radnici na svojim imanjima i u zabranima, navodi KoSSev.

U napuštenom kućnom objektu, prema ranijoj dojavi, Kosovska policije je juče predveče izvršila pretres i pronašla ove uniforme. Nije niko uhapšen.

Vest su za naš portal prvobitno potvrdili meštani ovog sela, koji su nam posvedočil da se radi o porodičnom imanju porodice Č, a potom i sama Kosovska policija.

Sa ovom se zaplenom pohvalio i posle akcije kosovski ministar unutrašnjih poslova, a prema njegovim rečima, u pitanju su „desetine uniformi“ i to još „specijalne policije“. Pri tom, on to vidi kao dokaz za pokušaj srpske „destabilizacije“ i „aneksiju“ Severa.

„Nakon obaveštajnih informacija, u kući u selu Donje Isevo, u opštini Leposavić, pronađeno je na desetine uniformi redovne i specijalne srpske policije, kao i delovi uniformi kosovske policije. Ovo je još jedan dokaz da su bezbednosni mehanizmi Srbije bili i ostaju odgovorni za pokušaj destabilizacije i pripajanja severa naše zemlje“, piše Svečlja na Fejsbuku.

Posle ovog dela poruke, ima i ostatak:

„Zahvaljujući budnosti i nepoštednom radu svih bezbednosnih institucija Republike Kosovo, ovaj pokušaj Srbije da destabilizuje zemlju uspešno se sprečava i bori. Naša je dužnost i obaveza da služimo svim građanima bez ikakve razlike, dok je naše opredjeljenje i odlučnost da svim pravnim sredstvima štitimo suverenitet i teritorijalni integritet naše zemlje. Svi teroristički elementi koji pokušaju destabilizaciju biće uništeni bez poštede i zauvek“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter