Izvor:
24.10.2019 u 12:21
0

URSULA FON DER LAJEN: Ako se odloži Bregzit u Brisel dolazi komesar Velike Britanije!

Buduća predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas u Helsinkiju da će zatražiti od Velike Britanije da imenuje i pošalje svog komesara u Brisel ako dobije produženje roka za Bregzit posle 31. oktobra kada ističe predviđeni rok za izlazak te zemlje iz EU.

Kako prenose svetski mediji, Fon der Lajenova je ocenila i da su šanse da London dobije produžetak tog roka "veoma dobre", ali je ukazala da nije jasno do kada bi on mogao da bude produžen.

Premijer Finske, predsedavajuće EU, Anti Rine rekao je na zajedničkoj konferenciji za medije da velika većina, a "možda i sve članice" EU podržavaju predlog da se Britaniji produži rok za izlazak iz Unije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter