Izvor: HappyBSC
13.01.2020 u 22:44
0

UŽIVO! IVICA DAČIĆ U „ĆIRILICI“ Danilo Lazović je branio Srbiju, a njegov sin maše komitskom zastavom

Ministar Ivica Dačić se u večerašnjoj „Ćirilici“ osvrnuo i na sramni potez Juga Lazovića, sina proslavljenog glumca Danila Lazovića.

Lazović mlađi, rukometaš i član reprezentacije Crne Gore, slavio je preksinoć pobedu svoje reprezentacije nad Srbijom u rukometu mašući zelenom fašističkom zastavom.

– Njegov otac Danila Lazovića je podržavao Srbiju, branio je Radovana Karadžića. A njegov sin Jug igra za reprezentaciju Crne Gore jer mu je majka sa Cetinja. On je rođen je u Beogradu. Kada nije uspeo u Srbiji otišao je u Podgoricu. Sve je to u redu. A sada je mahao zelenom zastavom što je bila komitska zastava. Fašistička zastava. A, Jug Lazović Sigurno ima i srpsko državljanstvo – naveo je Dačić.

Milomir Marić, domaćin „Ćirilice“ emisije Happy TV trenutno se emituje na našoj televiziji. Uz Dačića, gosti su i glumica Ivana Žigon i istoričar Slavenko Terzić, koji je bio i ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter