Izvor: TANJUG
21.11.2022 u 09:41
0

VAŽAN DAN: Počeo sastanak Borelja sa Vučićem! (FOTO)

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa visokim predstavnikom za spoljnu politiku Žozepom Boreljom i sa specijalnim predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom počeo je u 9.00 sati u Briselu, rečeno je Tanjugu u Misiji Srbije pri EU.

Borelj je prethodno od osam sati imao odvojeni sastanak sa premijerom privremenih prišitnskih insitucija Aljbinom Kurtijem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle odvojenih susreta, predviđen je zajednički sastanak Borelja sa Vučićem i Kurtijem.

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U BRISEL: Sastanak sa Boreljom i Lajčakom u 9 sati

Hitan sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine održava se na poziv Borelja, a u fokusu je pronalaženje izlaza iz aktuelne krize na KiM.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter