Izvor: ALO
09.07.2024 u 12:52
0

VESIĆ JE ISTAKAO DA SU PRED NAMA VELIKE PROMENE: Novi automobili koji se prodaju u Evropi moraće da imaju automatski instalirane limitatore brzine (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će novi automobili morati da imaju automatski instalirane limitatore brzine

„Novi automobili koji se prodaju u Evropi moraće da imaju automatski instalirane limitatore brzine nakon usvajanja novog propisa Evropske unije“, napisao je Goran Vesić.

„Limitator automatski ograničava brzinu na osnovu GPS lokacije, prepoznavanja znakova brzine i kamera u automobilu“, napisao je Vesić.

 

VUČIĆ SE OBRATIO JASNOM PORUKOM: Moja deca ne treba da trpe pretnje

„Limitator može da se isključi svaki put kada se automobil pokrene ali ne može trajno da bude isključen“, napisao je Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter