Izvor: HappyBSC
30.05.2022 u 08:21
0

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zahvaljujući predsedniku Vučiću preživećemo krizu gladi!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji

Mnogi koriste primopredaju vlasti da love u mutnom i zarađuju na muci građana. Povodom nedavnog slučaja nepoštovanja Ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa Gradom Beogradom ,SP „Lasta“, zamenik gradonačelnika je rekao: 

-Mi konotrolišemo privatne prevoznike i gradsko saobraćajno. Pravila važe za svakog. Mi smo naplaćivali kazne  GSP-u kada nisu imali klime u autobusima, a u obavezi su da ih uključe.  Zna se, piše u ugovoru šta morate da imate! Za to su plaćeni i moraju da rade onako kako piše u ugovoru. Sve službe u gradu funkcionišu. Svoj posao radim jer sam odgovaoran čovek. Imate političare koji  se od izbora uopšte ne oglašavaju. Oni misli da politika postoji samo i siključivo zbog izbora i ne razumeju da kada radite javni posao u interesu građana je da  moraju da se oglašavaju. Moj posao je da štitim građane. Zadužen sam da novac koji je zadužen za saobraćaj  rasporedim tako da  građani moraju da dobiju tu uslugu-kazao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve zamlje razmatraju kako da reše potencijalnu krizu gladi koja je posledica rusko-ukrajinskih sukoba.Juče je predsednik Vučić obišao Luku Beograd i pokazao robne rezerve. 

-Da li se sećate kako su se u inostranstvu i regionu podsmevali Vučiću kada je govorio da kupujemo pasulj, pirinač i grašak i da se pripremamo za krizu. Posle se ispostavilo da moramo da imamo rezerve. Onda se dogodilo da zbog špekulacije jednog tajkuna u nekim radnjama nema šećera. Predsednik je otišao da pokaže kakve zalihe imamo.  Mi, zahvaljujući predsedniku Vučiću imamo sve što nam je potrebno da preživimo krizu koja će biti veoma teška. Ovo će biti najteža kriza hrane, a mi kao mala zemlja smo se snašli. Imaćemo za nas, ali i za neke koji su pored nas. Građani su to juče videli kada je predsednik Vučić pokazao robne rezerve. Juče je predsednik Vučić u dogovoru sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom obezbedio i najbolju cenu gasu koja postoji u Evropi. To je zato što Vučić vodi principijelnu politiku u interesu srpskih građana. Mi smo jasno pokazali naš stav kada je u pitanju rusko-ukrajinska kriza. Mi se tog stava držimo. To poštuju svi. Beograd jeste sigurna kuća i za Ruse i Ukrajince. Trudimo se da budemo dobri domaćini. Nama je interes da što više ljudi dolazi u Beograd. Zato je Beograd metropola-kazao je Vesić. 

Beograd 2. juna proslavlja Spasovdan, manifestacija sa najdužom tradicijom u Srbiji. Tim povodom, najavljena je litija-molitva za mir, koju će predvoditi srpski patrijarh Porfirije. 

-To je slava grada Beograda na koju smo ponosni da je slavimo 619 godina. Mislim da nemamo takvih manifestavcija sa tako dugom tradicijom. Spasovdan je praznik Hristovog vaznesenja.  Kada je Despot Stefan dobio Beograd, grad je bio razrušen i on je uspeo  da za kratko vreme, posle kosovske katastrofe,  podigne Srbiju. Zato je on naš najveći srednjovekovni vladar-kazao je Vesić i pozvao građane i građanke da budu deo manifestacije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter