Izvor: 24 sedam
13.08.2024 u 11:40
0

VUČEVIĆ: Tuga zbog ubijene dece u Goraždevcu nikada neće proći

Nikada nećemo prestati da zahtevamo kaznu za zločince

Predsednik Vlade Miloš Vučević poručio je danas da bol i tuga zbog dece ubijene u Goraždevcu pre 21 godinu nikada neće proći, te da Srbija neće prestati da zahteva pravdu za počinioce.

„Danas se sa velikom tugom sećamo nevine dece koja su pre 21 godinu stradala u Goraždevcu, u jednom od najstrašnijih zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji, za koji ni dan danas niko nije odgovarao. Na našu mladost, na srpsku decu koja su se kupala u reci Bistrici, pucano je automatskim oružjem, rafalnom paljbom. Ubijeno je dvoje, a ranjeno četvoro dece. Kakav monstrum morate biti da ispalite stotinu metaka na decu koja su se kupala? To je vrhunac zločinačke mržnje,“ napisao je Vučević na svojoj Instagram stranici.

Vučević je istakao da nikada neće proći tuga i bol zbog nasilno ugašenih mladih života.

„Nikada nećemo prestati da zahtevamo kaznu za zločince, svirepe ubice koji su nam oduzeli ono najvrednije što imamo, našu decu, našu budućnost. Srbija neće prestati da tuguje zbog nevino stradalih, ali i da se bori protiv ideologije mržnje i zla. Tražimo istinu i pravdu za sve žrtve masovnih i organizovanih zločina nad Srbima na Kosovu i Metohiji,“ naglasio je premijer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter