Izvor:
24.10.2019 u 12:13
0

VUČIĆ: Molim Srbe na Kosovu i Metohiji za strpljivost i trpeljivost!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ga brinu napadi na srpski narod na severu KiM, a da će lekova i hrane biti.

On je rekao da je dobio pisma u kojem ga upozoravaju da neće više da trpe, ali ih je pozvao da reaguju trpeljivo i strpljivo.

– Moja molba je da budu trpeljivi i strpljivi – poručio je Vučić.

Vučić je, u izjavi novinarima, a povodom najava iz Prištine da će sutra sprovesti kontrolu apoteka na severu KiM, naglasio da će država Srbija biti uz svoj narod I da će imati lekove I hranu.

Na pitanje da prokomentariše sve učestalije napade na Srbe, primetio je da u Prištini nisu ni svesni šta rade, I šta je to što čine, da ne razumeju da su se promenila vremena, kao I da ovo nije 1997, ni 1998, 2004. Ili 2008..

– Ako neko želi da to ne vidi, oči da mu otvorim ne mogu – kazao je on.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter