Izvor: Kurir
03.06.2024 u 11:56
0

VUČIĆ: „Moram da kažem građanima Srbije jedno veliko hvala“!

BEOGRAD - "Moj sin Danilo i moja braća. Živela Srbija!", napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uz snimak koji je objavio na zvaničnom Instagram nalogu "Budućnost Srbije".

Na tom snimku se vidi kako se slavilo do duboko u noć posle jučerašnjeg uspeha izborne liste čiji je on nosilac.

Podsetimo, predsednik Vučić je u sinoćnom obraćanju iz sedišta stranke, po zatvaranju birališta, poručio da „nam predstoji težak rad i mnogo problema“.

– Ulazimo u novu eru, imate otvoren mandat za sve što ste tražili od naroda. Čekaju nas veliki problemi, tiču se spoljnopolitičke situacije. Moramo čuvati našu zemlju, mir i slobodu. Zamolio bih vas i da pružite ruku našim političkim protivnicima. Da pokažete poštovanje prema njima. Da tri puta u Nišu razmislite hoćete li sami, i kako ćete da vladate. To nije rezultat kao u Beogradu i Novom Sadu. U Novom Sadu ste imali mnogo novca uloženo protiv nas, a ostvarili smo ubedljivu pobedu. Opet, zahvalan sam Nišlijama na pobedi – istakao je Vučić.

 

Moram da kažem građanima Srbije jedno veliko hvala, rekao je predsednik.

– Kada smo prihvatili da izbori budu 2. juna, mnogo sam zahvalan Ani Brnabić što je pristala da spusti tenzije, i molim je da taj posao nastavi i ubuduće. Pomogao sam da se dobije još tri godine, da pokažemo ljudima šta možemo da uradimo. Da podignemo zemlju, da se ponosimo njom. Imate vremena da proslavite večeras, ali ne da budete bahati i da seirite – poručio je Vučić članovima SNS.

Kaže da je i u Užicu bilo „gusto“, kao i u Nišu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter