Izvor: TANJUG
28.08.2022 u 14:50
0

VUČIĆ: Odbio sam zahtev nekoliko zapadnih država da pošalju svoje vojne atašee u inspekciju oružja, oruđa i brojnog stanja u kasarnama u Novom Pazaru i Raški! Oni nemaju šta tamo da traže!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, da je kao vrhovni komanda oružanih snaga Srbije odbio zahtev nekoliko zapadnih država da pošalju svoje vojne atašee u inspekciju oružja, oruđa i brojnog stanja u kasarnama u Novom Pazaru i Raški, uz obrazloženje da oni nemaju šta tamo da traže.     

Vučić je to rekao ona molbu novinara da potvrdi tu vesti koju su objavili Novosti,a na pitanje, sa kakvim obrazloženjem je iznet ovaj zahtev kaže: „Pretpostavljam zbog sitaucije na KiM i to im je verovatno razlog i opravdanje i kao vrhovni komandant oružaniih  snaga odbio sam takvu mogućnost, a u skladu sa politikom neutralnosti Srbije i Ustavom i samostalnošću i nezavisnošću i suverenitetom, što i jesu karkateristike naše slobodarske politike“.     

VUČIĆ: Izvanredna koordinacija, pripremljenost i obučenost naših snaga bezbednosti! Čestitam i veliko hvala za trud, hrabrost i ljubav prema otadžbini! (FOTO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da tamo mogu da uđu predstavnici nadležnih državnih organa Srbije uz odobrenje vrhovnog komandanta i nikako drugačije.     

„Tako da nisam bio voljan da im odobrim ulazak u naše garnizone i kasarne. U neko drugo vreme možda kada budemo organizovali neki slet ili zabavu, a ovako da ulaze i poveravaju šta ima u našim kasarnama nije to njihov posao i nemaju šta da traže tamo“, poručio je Vučić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter