Izvor:
22.05.2017 u 19:30
0

VUČIĆ PORUČIO SKATU: Američkom ambasadoru ne priliči da komentariše srpske medije!

Premijer i uzabrani predsednik Aleksandar Vucić izjavio je danas da veruje našim ljudima koji katžu da nam je najpotrebnija avijacija, te da ga ne interesuju tuđa mišljenja, ali je upitao šta bi bilo kada bi naš ambasador Ðerđ Matković govorio Amerikancima da li su im potrebni avioni F22.

Vučić je upitan da komentariše izjavu američkog ambasadora Kajla Skota ponovio da su Migovi 29 najbolji avioni u "dogfajtu", da im nema ravnih, ali da veruje da naš ambasador u SAD neće izlaziti sa stavovima da li je toj zemlji potrebno više aviona F 22.

Upitan šta misli o izjavi Skota da je list "Informer ološ", primetio da je on (Vučić) tu reč upotrebio samo u slučaju Tablodia koji je o njemu pisao svašta, između ostalog da je ubio dete…

Dodao je, međutim, da ne smatra da priliči jednom ambasadoru da tako komentariše najtiražnije novine i upitao kakva bi rekacija bila da je on nešto slično rekao, recimo, za neke novine sa najmanjim tiražom ili televiziju i ocenio da bi verovatno rekli da je "to ta sloboda izražavanja" ili bi već nešto prokomentarisali.

Izvor: Tanjug

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter