Izvor: KURIR
01.08.2024 u 11:21
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM IZRAELA U SRBIJI: Sve države treba da ulože napore u nalaženje rešenja za postizanje održivog mira

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Države Izrael Jahela Vilana

– Izrazio sam zahvalnost ambasadoru Jahelu Vilanu na posvećenoj službi i doprinosu bilateralnim odnosima Srbije i Izraela. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionima Zapadnog Balkana i Bliskog istoka, kao i o drugim pitanjima u oblasti regionalne bezbednosti i mogućnostima saradnje u složenim geopolitičkim uslovima – rekao je Vučić i dodao:

– Naglasio sam da danas, više nego ikada, sve države sveta treba da ulože maksimalne napore u nalaženje rešenja za postizanje održivog mira na dobrobit svih ljudi koji sa velikom zabrinutošću gledaju u budućnost. – Poželeo sam ambasadoru Vilanu sve najbolje u daljoj karijeri i još jednom zahvalio na posvećenosti izgradnji odnosa između naših dveju zemalja, koju je pokazao tokom svog mandata u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter