Izvor:
23.11.2018 u 19:25
0

Vučić sa ministrima i premijerkom, obraćanje oko 20h! (UŽIVO)

Sastanak Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i članovima vlade počeo je u 19 sati, a predsednik će se nakon razgovora oko 20 sati obratiti medijima.

Članovi Vlade Srbije i premijerka Ana Brnabić stigli su u Predsedništvo Srbije, gde razgovaraju sa Vučićem.

Predsednik Vučić od jutros je imao niz sastanaka sa šefovima srpskih bezbednosnih snaga, kao i sa ambasadorima Kine i Rusije, a telefonom je razgovarao sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, sve u svetlu najnovije krize na Kosovu i Metohiji nakon hapšenja četvorice Srba.

Zbog aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiji premijerka i nekoliko ministara, kao i gradonačelnik Beograda otkazali su svoje za danas najavljene aktivnosti.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter