Izvor: TANJUG
31.08.2024 u 11:24
0

VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM FINSKE: Razgovaraju o regionalnim i globalnim dešavanjima

Vučić je istakao da tokom razgovora naglasio i činjenicu da su svima u Evropi neophodni mir, razumevanje i jedinstvo

PRAG  –  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas u Pragu imao odličan razgovor sa predsednikom Finske Aleksandrom Stubom o aktuelnim globalnim i regionalnim dešavanjima, kao i o unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Finske.

„Postoje veliki neiskorišćeni potencijali, posebno kada je reč o našoj ekonomskoj saradnji i na tome treba da radimo u budućnosti“, naveo je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav nakon razgovora sa predsednikom Finske na marginama Foruma GLOBSEC2024 koji se održava u Pragu.

Vučić je istakao da tokom razgovora naglasio i činjenicu da su svima u Evropi neophodni mir, razumevanje i jedinstvo kako bi mogla da se prevaziđu „ova turbulentna vremena“ i nađe zajednički interes u daljem razvoju i napretku „naših država i naroda“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar