Izvor: Kurir.rs
25.10.2022 u 14:25
0

VUČIĆ SE PLAŠI DA ĆE SITUACIJA U UKRAJINI BITI SVE GORA: „Problem je što niko ne želi kompromis, već samo poraz druge strane“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se nada nekom dogovoru kada je reč o ratu u Ukrajini. Sa druge strane, ističe da ga trenutno ne vidi, tako da se plaši da može da bude samo gore.

Aleksandar Vučić rekao je odgovarajući na novinarska pitanja na otvaranju novog pogona Grunera u Vlastonicu da je problem sukoba u Ukrajini što niko ne želi kompromis.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Plašim se da će biti samo gore. Problem je što niko ne želi kompromis, već samo poraz druge strane. Dok stvari ne postanu jasnije, a neće skoro postati jasnije, plašim se da ćemo da imamo težak sukob i sve težu situaciju, dodao je Vučić.

VUČIĆ NAJAVIO JOŠ 200 RADNIH MESTA U VLASOTINCU: „Daćemo veće subvencije za otvaranje novih fabrika“

Konstatovao je da je ostalo još pet meseci do narednog proleća, a da je važan svaki dan koji prođe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter