Izvor:
30.04.2019 u 06:20
0

VUČIĆ: „Za razliku od Tačija, mi problem ne vidimo u EU…“!

Povodom izjave Hašima TaČija, koji je tokom dana izjavio da je EU nesposobna da vodi dijalog i da SAD treba da se ukljuci u proces, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ne misli da je problem u EU.

Mi nikada nismo imali problem sa EU. Ne mislim da je problem u EU. Probem je u svima nama koji treba da se okrenemo budućnosti – porucio je Vučić.

On je rekao da je nemačka kancelarka inače "vrlo brzo" bila obaveštena o toj Tačijevoj izjavi, i ocenio da "mnogima neće biti drago zbog toga".

Istakao je i da bi voleo da je danas pokrenut dijalog, jer je to garancija buduće stabilizacije.

Ali, za tango je potrebno dvoje. Nažalost, mi partenera za odgovornu i ozbiljniju igru nismo imali – zaključio je Vucic posle sastanka u Berlinu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter