Izvor: Novosti
12.09.2022 u 14:13
0

VUČIĆEV ODGOVOR NA PITANJE HRVATSKE NOVINARKE O JASENOVCU: „Svi mogu, ali postoji zabranjen grad za jednu osobu“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održao na Brdu kod Kranja, a nakon toga se obratio medijima.

VELIKO INTERESOVANJE NOVINARA ZA VUČIĆEVO OBRAĆANJE: Predsednik Srbije privukao pažnju reportera u Kranju!

Nakon njegovog obraćanja, tokom odgovaranja na pitanja, hrvatska novinarka je upitala da li je razgovarao sa predsednikom Hrvatske, Zoranom Milanovićem na temu odlaska u Jasenovac jer se bliži 17. septembar, te na konstataciju novinara da je pre par dana u Jasenovcu bio član predsedništva BiH, Milorad Dodik, Vučić je rekao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Svi mogu, ali postoji zabranjen grad za jednu osobu, a to je onaj koji se nalazi na čelu Srbije – rekao je Vučić i dodao: 

– Postoji tu mnogo problema ali o tome neću da pričam. Ne verujem da tu ima nešto od toga. Ja sam sve ono što oni ne bi želeli da jesam. Sve kuće Vučića su spalili, ja nijednu, bili čiju. Moja familija što proterana, što ubijena u Drugom svetskom ratu. Moji to nikome nisu učinili – izjavio je Vučić.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter