Izvor: Happy BSC
23.10.2022 u 21:17
0

VULIN O RAZGOVORU RUSKOG MINISTRA SA FRANCUSKIM I AMERIČKIM MINISTROM: „Sile Zapada su licemerne, bahte i nesposobne da govore istinu“

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin o razgovorima ruskog ministra odbrane Šojgua sa francuskim, britanskim i američkim ministrom: 

– Velike sile Zapada su licemerne koliko su i moćne, bahate koliko su i bezobrazne, navedeno je u saopštenju kabineta Ministra Vulina. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada je predsednik Aleksandar Vučić rekao da nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji, već ćemo imati samostalnu spoljnu politiku, čitava Evropa i Sjedinjene Američke Države tražile su da nam se uvedu vize, da se Aleksandar Vučić smeni i da se Srbima zabrani da misle. Kada sam ja razgovarao sa Patruševim, sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije, traženo je da se isključim iz političkog života, rekao je ministar Vulin. 

– Kada Aleksandar Vučić dobije oreden od predsednika Putina, govorilo se o tome da nije iskren na evropskom putu i da Srbija za to mora biti kažnjena. A kada američki, francuski i britanski ministri odbrane razgovaraju sa ministrom Sergejem Šojguom, čovekom koga su proglasili ratnim zločincem, onda je to sve u redu i onda su to napori za očuvanje mira, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući razgovore francuskog, britanskog i američkog ministra odbrane sa ruskim ministrom odbrane Šojguom.

„ŠIPTARI VUČIĆA MOGU SAMO DA MRZE, ON TZV. KOSOVO PRIZNATI NEĆE!“: Oštar odgovor ministra Vulina Bisljimiju

– Velike sile Zapada su licemerne koliko su i moćne, bahate koliko su i bezobrazne, nesposobne da govore istinu baš onoliko koliko su bile nesposobne da priznaju da su Srbiju bombardovali bez odluke Saveta bezbednosti i da je svako bombardovanje NATO pakta u Srbiji bilo ratni zločin i ništa više. Licemerne baš onoliko koliko od Srbije traže da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, ali i da ćuti o tome da je Srbija bila bombardovana i da niko nikada nije bio kažnjen za 82. ubijene srpske dece, istakao je Aleksandar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter