Izvor: Happy BSC
12.02.2022 u 09:58
0

VULIN ZA HAPPY TV: Ako SNS ne kandiduje Vučića Pokret socijalista će imati svog kandidata

U današnjoj emisiji “Vikend jutro” govorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i tom prilikom istakao da ako se Aleksandar Vučić ne kandiduje na predsedničkim izborima to će značiti da se Srpska napredna stranka povila, slomila i poklekla pod pritiscima stranaca.  

– Ako jedini slobodan lider na Balkanu i jedan od slobodnih lidera u Evropi ne nastavi da se bori za Srbiju u kakvu čvrsto verujemo, Pokret socijalista će nastaviti da se bori za politiku kojoj verujemo, a to bez Aleksandra Vučića nije moguće – naglasio je Vulin i dodao da SNS i Pokret socijalista izlaze zajedno na parlamentarne izbore, na istoj listi, kao i za Skupštinu grada Beograda, a što se tiče predsedničkog kadidata, kako je istakao, ako SNS kandiduje Vučića ima njihovu apsolutnu podršku, u suprotnom Pokret socijalista će imati svog kandidata.  

Vulin je istakao da su SNS i Pokret socijalista saborci i da kao takvi ne menjaju svoju političku orijentaciju i dodao da nisu samo koalicioni partneri koji se od izbora do izbora menjaju, već se bore za  uspešnu, vojno neutralnu, Srbiju koja brine o Srbima gde god oni da žive.  

On je istakao da je činjenica da je Srbija mnogo mirnija zemlja nego bilo koja u okruženju, kao i da smo najmnogoljudnija zemlja u okruženju i dodao da je Srbija mamac “za sve te škaljare, kavače i razni ološ koji bi da ubija našu decu i da se ovde bogati i regrutuje našu decu da ubijaju po Srbiji ili svetu”.  

– Na osnovu rezultata grad Beograd nije bio sigurniji u poslednjih 40 godina. Nikada nismo imaliveće zaplene droge nego prošle godine kada smo zaplenili više od devet tona narkotika. Takođe, u borbi proti korupcije i privrednog kriminala nikada nisu bili bolji rezultati. Izuzetan je rad SBPOK-a. Meni je najbitnije hapšenje ubica i monstruma Belivuka i Miljkovića, ali mi je podjednako važno opadanje stope uličnog kriminala – rekao je on i dodao da nema zemlje bez mafije i da će se kriminalci uvek obračunavati, ali da je posao policije da im to “otežaju”.  

Govoreći o planiranom atentatu na predsednika, ministar policije je rekao da je informacija dobijena od Evropola, kao i da Zvicer nije na vrhu piramide, već je u pitanju velika organizacija koja ne može biti uništena jednim hapšenjem, ma koliko ono bilo važno i dodao da je bezbednost predsednika uvek ugrožena od strane takvih ljudi koji traže da se osvete nekome.  

– Likvidacijom predsedika, Srbija pa i region se uvode u period dugotrajne političke nestabilnosti iz koje će proizaći ekonomska nestabilnost koja vodi u kriminal i zato ga moramo sačuvati – istakao je Vulin i dodao da sve nadležne službe rade svoj posao i trude se da predsednik još dugo bude živ, zdrav i bezbedan bez obzira koliko neprijatelja bude stvorio sebi zato što je radio za Srbiju, a to mu, kako je naglasio, ne praštaju.  

Kada je u pitanju borba protiv korupcije, Vulin je rekao da nema zaštićenih, zahvaljujući predsedniku Vučiću koji je ohrabrio čitav sistem i dodao da je zakon jasan, pravosuđe nezavisno i radi po zakonu.  

Govoreći o Zakonu o policiji koji nije donešen, Vulin je rekao da smatra da je to njegov profesionalni neuspeh, ali da su time, sa jedne strane sačuvani mir i politička stabilnost u Srbiji, ali je sa druge strane usporen razvoj policije i reforme koje su joj potrebne.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter