Izvor: ALO.rs
06.08.2021 u 12:16
0

VULIN: ZNAMO KO JE SVE KORISTIO SKAJ APLIKACIJU!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da Ministarstvo unutrašnjih poslova ima operativna saznanja ko je sve posedovao Skaj aplikaciju, da će to istražiti i saznati.

VAŽNO:

VUČIĆ: Napadi na srpske svetinje na KiM apsolutno su nedopustivi!

STRAVIČNI DETALJI KRIVIČNIH DELA BELIVUKOVOG KLANA: Šejić štapom za bilijar SILOVAO NAVIJAČA?!

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Svi festivali će se održavati – ali isključivo pod OVIM USLOVIMA!

– Imamo operativna saznanja ko je sve posedovao Skaj aplikaciju, istražićemo i saznaćemo. Ne znajući da će biti razbijena Skaj aplikacija i da će biti srušena, Ministarstvo unutrašnjih poslova je tražilo da se zakonski sankcioniše i da svako posedovanje i upotreba takvog telefona, odnosno takve aplikacije bude krivično delo.

Skaj aplikacija nije nešto što koriste obični ljudi, veoma je skupa, zamišljena je na globalnom, na svetskom nivou da bude potpuno kriptovana, da ne možete ni na koji način legalnim metodama i sredstvima da pratite komunikaciju na toj aplikaciji. Ona je u proteklih nekoliko meseci, radom više policija, mislim na francusku, holandku, belgijsku i nadležne službe Evropola srušena, potpuno je dešifrovana, poručio je Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter