Izvor: Happy BSC
11.02.2022 u 18:37
0

ZA NAJTALENTOVANIJE DETE 300.000 DINARA

Raspisan je konkurs za najtalentovaniju decu.

Tim povodom, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić se oglasio na Instagram profilu:

-Obišao sam danas u ustanovi kulture „Gvarnerijus” stipendistkinje prve generacije mladih talenata i pozvao mlade da se prijave na upravo objavljeni novi konkurs Fondacije za mlade talente Grada Beograda za nabavku neophodne opreme koja omogućava dalje negovanje talenta.

Fondacija za mlade talente Grada Beograda već petu godinu zaredom raspisuje svoj godišnji konkurs za poršku najtalentovanijoj deci.

Kao i prethodnih godina, Grad Beograd je obezbedio sto hiljada evra za pomoć i negovanje talenta za naše srednjoškolce, a maksimalan iznos koji može da dobije pojedinac je 300.000 dinara.

Pozivam sve one koji zaista imaju potrebe da im Grad pomogne u kupovini opreme, bilo da je u pitanju sportska oprema, oprema za muzičko obrazovanje ili za bilo koja druga naučna istraživanja, da se prijave i tako dobiju pomoć od svog grada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter