Izvor: Happy BSC
10.05.2022 u 13:56
0

ZAPAD I EU TRAŽE DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI I TO PONOVI SVAKI NJIHOV ZVANIČNIK! Vučić otkrio sve o pritiscima na Srbiju

Specijalni izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuel Saracin zatražio je da se srpska spoljno-politička agenda uskladi sa evropskom, razumevajući pri tom situaciju i činjenicu da to ne može uvek onako kako bi neki želeli, preneo je danas predsednik Aleksandar Vučcić deo razgovora sa Saracinom.

Jasno je izneo stav i to čini svaki predstavnik EU i zapadnog sveta. Nemojte da imate ilizuje da će neko to da preskoči. Ne znam da li su to stavili u saopštenje, ali tražio je, to je logično ponašanje”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Neresnici kod Kučeva da li je Saracin tražio da Srbija uskladi stav sa spoljnopolitičkom agendom EU.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je, međutim, dodao da mu je malo čudno što ljudi ne mogu da osete radost kada se otvara neki pogon, poput Koka-kolinog danas kod Kučeva ili postavlja kament temeljac, jer je to ono što donosi hleb, spas Srbiji.

VUČIĆ U KRATKIM PANTALONAMA, PATIKAMA I MAJICI! Pojavila se slika predsednika iz VOĆNJAKA, takvog ga NIKADA niste videli (FOTO)

“Zato sam zahvalan ambasadoru Hilu i Koka-koli što su razumeli da je ovo razvoj, napreddak Srbije”, rekao je Vučić.

Dodao je da u Neresnici decenijama nije bilo nikakvog pogona, kao i ni Kučevu, pa čak ni u Požarevcu, što će morati da se promeni.

Takođe, rekao je da će morati mnogo da se uloži u turizam u istok Srbije, zato što je važno da se i u homoljskom delu izgrade turistički potencijali, jer ovakvu lepotu, primećuje, teško je naći u Evropi.

“Zato su nam potrebne pare, fabrike, ništa ne pada s neba. Zato sam srećan. A, od sve politike samo me boli glava. I to nije problem, ali ne mora sve građane da boli, oni neka se raduju noim investicijama, uspesima Srbije, a nas koje treba, neka boli glava”, rekao je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše novu vizuju EU o kojoj je juče govorio francuski predsednik Emanuel Makron, Vučić je rekao da ne želi da se meša u način odlučivanja u EU, a da bi voleo da čuje detaljnije neke druge Makronove ideje.

“Dugo, mesec i nešto, nisam razgovarao sa Makronom. Verujem da ću uskoro imati priliku da ga vidim, što je važno posle izbora u Francuskoj i susreta sa Šolcom. Oko nekih njegovih ideja voleo bih da čuje, konačni plan, da bih mogao da se izjašnjavam”, rekao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter