Izvor: Kurir
16.09.2024 u 10:34
0

ZAPAD JE POČEO DA SKRNAVI SVE: U našem nacionalnom biću, kao i ja, mnogi su se okrenuli Zapadu

Doživio sam i saznao da demokratija u stvari predstavlja sredstvo Zapada za okupaciju drugih. Provaljivanje licemera Zapada me je dovelo do toga da uspostavim potpuno drugi odnos prema svetskoj političkoj i kulturološkoj stvarnosti, kaže Branislav Lečić.

Poznati glumac i nekadašnji ministar kulture govorio je o nagradi koja mu je uručena za najbolju mušku ulogu na festivalu duodrame u Topoli, o sagledavanju prikrivene agende Zapada i sopstvenom osvešćivanju kroz godine, ali i o tome kako vidi razvoj trenutne geopolitičke situacije u svetu.

DANAS SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA: Ovo su tačke dnevnog reda

„U ovom trenutku Istok postaje izazov ne samo što se sunce na istoku rađa nego zato što se desio bunt jer je Zapad došao do ivice podnošljivosti. Jednostavno počeo je da skrnavi sve, pa i interese jedne velike nuklearne sile i jednog velikog naroda, jedne velike zemlje kao što je Rusija, a da ne govorim o svim drugim koje su se na javni ili tajni način istoj toj državi priključile. Ona je sada rodonačelnik te promene“, objašnjava Lečić.

Glumac nedvosmisleno ističe da je jedan period svog života proveo u zabludi da sa Zapada dolazi sve dobro.

„U našem nacionalnom biću, kao i ja, mnogi su se okrenuli Zapadu. Zapadne vrednosti bez obzira koliko nisu proverene i bez obzira koliko zatvaramo oči i pravimo se slepi, pa i gluvi pred činjenicom šta se u stvari dešava i da te vrednosti više nisu zastupljene sto postotno sa Zapada nego postaju, predstavljaju sredstvo za zavođenje i za stvaranje korisnih idiota koji će ih pratiti u raznim njihovim projektima i realizacijom toga da bi postigli svoj cilj koji se sada i vidi“, precizirao je Lečić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter