Izvor:
27.03.2018 u 16:49
0

ZBOG BEZBEDNOSTI SRPSKOG NARODA: Pozvati Rusiju da se uključi u dijalog oko KiM!

Ministar za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović najoštrije je danas osudio hapšenje direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića i dodao da smatra da je potrebno pozvati Rusiju da se aktivno uključi u rešavanje pitanja oko južne srpske pokrajine.

Samo uključivanjem Rusije u dijalog, možemo da osiguramo bezbednost srpskog naroda i zaštitu srpskih interesa na KiM. Do tada, i do ispunjavanja obaveze formiranja Zajednice srpskih opština, Srbija treba da prekine dijalog sa separatistima – poručio je Popović.

Prema njegovim rečima, da Srbija nema iskrenijeg i bližeg saveznika od Rusije, pokazao je sinoćni razgovor predsednika Aleksandra Vučića sa ruskim predsednikom Putinom.

Popović je pozvao srpski narod da se ujedini oko državnog rukovodstva i politike odbrane državnog suvereniteta, jer, kako kaže, našoj zemlji je sada najpotrebnije jedinstvo, solidarnost i hrabrost.

Za sve Srbe, za predsednika Vučića i za Vladu Srbije, Kosovo je uvek bilo, jeste i biće srce Srbije – istakao je Popović.

Izvor: Tanjug
Foto: Happy.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter