Izvor: IN4S
12.05.2020 u 23:48
0

POSLEDNJA VEST: Joanikije daje izjavu u policiji, narod se okuplja!

Pod pritiskom okupljenih građana službenici Uprave policije bili su prinuđeni da koriguju prvobitnu nameru da vladiku Joanikija i sedam sveštenika, kao okorele kriminalce, ubaci u maricu i sprovede u CB Nikšić

Preporuke NKT-a, i prijetnje Veselina Veljovića, „narodna“ policija brzo je pretočila u – javu.

HAPŠENJE AMFILOHIJA!

OVAKO JE UHAPŠEN AMFILOHIJE! Gori Crna Gora, građani se okupljaju! (VIDEO)

CRNOGORSKI JADO: Tužilac nije smeo da se potpiše na nalog za privođenje Amfilohija! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO! SVEŠTENICI KREĆU! Evo šta će se dogoditi onima koji im se nađu na putu! (VIDEO)

AMFILOHIJE SMIRENO I PONOSNO UŠAO U MARICU: Sledićete se kad čujete šta je poručio policiji! (VIDEO)

Ipak, pod pritiskom okupljenih građana službenici Uprave policije bili su prinuđeni da koriguju prvobitnu nameru da vladiku Joanikija i sedam sveštenika, kao okorele kriminalce, ubaci u maricu i sprovede u CB Nikšić.

Pod pritiskom naroda, policija je pristala da vladika, u vlastitom automobilu, ode u CB. Ostali sveštenici su, u ime Svetog Vasilija, zamolili ljude da budu mirni, i da ni na kakav način ne naškode policiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter