Izvor: Telegraf
25.09.2021 u 14:55
0

OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZADAVIO SOPSTVENU DECU: Policajci zatekli jezivu scenu (FOTO)

– Radi o vrlo traumatičnom događaju – navode iz zagrebačke policije posle nezapamćenog zločina u kojem je, kako se sumnja, otac ugušio svoju decu

Harald K. (56) osumnjičen je da je oko 2 sata posle ponoći ubio svoje troje maloletne dece, blizance dečaka i devojčicu stare 7 godina i četvorogodišnjeg sina u svom penthausu u Zagrebu. Policija je na lice mesta, po prijavi, zatekla troje mrtvih mališana, a policajcima koji su obavili uviđaj biće pružena psihološka pomoć, rečeno je iz zagrebačke policije.

Facebook/Harald Kopitz

PROČITAJTE JOŠ:  STRAVIČNO: Otac iz Hrvatske koji se sumnjiči za smrt troje dece najavio ubistvo na Fejsbuku

– Policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć, s obzirom na to da se radi o vrlo traumatičnom događaju – rekla je Nikolina Grubišić Požar ispred zagrebačke policije u vanrednom obraćanju medijima.

Kako je objasnila, policija je dolaskom na mesto događaja zatekla u stanu muškarca narušenog zdravstvenog stanja i troje maloletne dece koja nisu davala znake života.

 Potvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti. Muškarac je odveden u bolnicu Sestara milosrdnica gde se nalazi na hospitalizaciji – navedeno je u izjavi za medije.

Podsetimo, Harald je dva sata pre zločina objavio na svom Fejsbuk nalogu da ga je ostavila Marija, ljubav njegovog života, zbog njegove bivše supruge, kao i da je ostao bez novca.

PROČITAJTE JOŠ:  HITNO TRANSPORTOVANA: Majka ubijene dece iz Hrvatske u teškom stanju

Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter