Izvor: TANJUG
18.06.2022 u 07:41
0

PUTIN ZAHVALAN DODIKU: „Znamo stav Republike Srpske i mi to veoma cenimo!“

 Rusija ima određenih poteškoća u odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa pristupom te države sankcijama, ali odnosi se nastavljaju i razvijaće se, rekao je sinoć ruski predsednik Vladimir Putin nakon sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Zahvalan sam što ste došli na forum u Sankt Peterburgu. Nadam se da vam je bio koristan i zanimljiv. Nažalost, u sadašnjim uslovima sa BiH imamo određenih poteškoća u vezi sa pristupom sankcijama, ali znamo vaš stav i mi to veoma cenimo -kazao je Putin. 

On je dodao da će se uprkos poteškoćama, odnosi razvijati.

Počeo sastanak Dodika i Putina u Sankt Peterburgu

-Posebno sa onima koji žele da održe te odnose. A koliko ja znam, vi ste jedan od tih ljudi -rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter