Izvor: TANJUG
16.09.2022 u 08:24
0

DRAMA NA HRVATSKOM NEBU: Panika zbog udara GROMA na letu Kroacije erlajns

Usled nevremena koje je zahvatilo severni i centralni deo Hrvatske, na letu Dubrovnik – Zagreb „Kroacije erlajns“ nastala je panika kada je neposredno pre sletanja u avion udarila munja.

-Taman kad smo se približavali Zagrebu i počeli sletanje te prošli oblake, munja je udarila u avion. Ođednom se pojavilo plavo svetlo i čuo se baš jak udarac, kao da doživiš sudar- ispričao je putnik koji se nalazio na tom letu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U tom trenutku nastala je panika, a putnik kaže da su se čuli i urlici u avionu.

-Kada su shvatili šta se dogodilo smirili su se. Uz turbulencije smo ubrzo uspeli da sletimo-dodao je on.

Portparol avio-kompanije „Kroacija erlajns“ Davor Janušić potvrdio je da je došlo do udara groma u avion.

-Kapetan je uoči sletanja prijavio da je došlo do udara groma. Avion je detaljno pregledan i nisu pronađena nikakva oštećenja, pa će biti ponovo uključen u saobraćaj po planu- kazao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter