Izvor: Politika
21.08.2024 u 11:21
0

ADVOKAT UBIJEN U SKOPLJU: Jedna osoba je uhapšena

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije saopštilo je da policija zna identitet begunca

Dve osumnjičene osobe su uhapšene zbog ubistva koje se dogodilo na parkingu ispred tržnog centra „Mavrovka“ u Skoplju, dok policija traga za trećim osumnjičenim. Jedna osoba upucana je jutros iz vatrenog oružja isped tržnog centra i premunula na licu mesta, javili su prethodno tamošnji mediji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije saopštilo je da policija zna identitet begunca

Policija je preduzela operativno-taktičke mere zatvaranjem dela gradskog područja, te pregledom više domova i vozila uz snage specijalne policije, helikoptere i dronove, navode iz Ministarstva.

Na području opštine Čair, ističu, primećeno je putničko vozilo koje je pokušalo da pobegne, dok su ljudi iz vozila pružili otpor uz upotrebu vatrenog oružja.

Policajci su uzvratili, nakon čega je jedna osoba uhapšena

Tokom daljih mera, još jedna osoba je uhapšena, a policiji je poznat i identitet treće osumnjičenog koji je u bekstvu.

MUP nije otkrio identitet ubijenog, ali je ukazao da će u narednom periodu u pojedinim delovima Skoplja biti pojačano prisustvo policije da bi se rasvetlio slučaj.

Makedonski mediji pišu da je ubijen advokat, koji je sa porodicom bio ispred tržnog centra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter