Izvor: Alo.rs
21.06.2020 u 17:50
0

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

Reakcija na sve ono što neumorno radi režim Mila Đukanovića.

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije kazao je da je na teritoriji Ulcinja sagrađeno više od 5.000 zgrada, hotela, „među kojima i hoteli kriminalaca“ bez ikakvih dozvola, ali da se samo ruše crkvene zgrade.

On je, kako prenosi sajt MCP, rekao i da „ne bi smelo da se nastavi rušenje“ konaka manastira Svetog Vasilija Ostroškog na Briskoj gori kod Ulcinja.

IZBORNI DAN U SRBIJI

IZBORI UŽIVO NA HAPPYBSC: Izborni dan pratite iz minuta u minut sa nama!

U SELU RAKITA NEMA GLASANJA: UKRADENE GLASAČKE KUTIJE!

Vučić: Očekujem dobar odziv

CRTA: Izlaznost do 15 časova 30,8 odsto

POKRAJINSKA IZBORNA KOMISIJA SAOPŠTILA: Izlaznost u Vojvodini do 14 sati 27,73 odsto

SRBI GLASAJU I U CRNOJ GORI: Biračko pravo mogu da ostvare u Konzulatu u Herceg Novom

– Desetine džamija je podignuto. I neka je podignuto. Bolje je graditi, nego li rušiti. Međutim, jedino što se ruši jesu crkvene zgrade. Prosto je to neverovatna priča – rekao je Amfilohije.

Povodom nedavnog rušenja konaka manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja mitropolit je rekao da prisustvujemo nastavku rušenja svetinja, koje su kroz istoriju rušili samo okupatori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter